Trine Martinsen fikk energien tilbake med D-Vitamine Extra

Med mangel på overskudd, ble dagene tunge. Trine fikk beskjed av legen sin at hun kunne ha godt av å bygge opp immunforsvaret sitt. Og et tilskudd med D-vitamin ble redningen.

– Takket være D-Vitamine Extra har jeg fått tilbake energien og overskuddet, sier Trine med et smil, som føler at kosttilskuddet fra NaturaMed Pharma har gitt henne ny giv. Det er ikke lenge siden hun var konstant sliten, trøtt og uopplagt.

– Veien var kort fra kjøleskap til sofa, og det ble stadig mindre aktivitet. Alt ble feil! Jeg vet jo så inderlig godt at jeg har det best når jeg klarer å ta vare på meg selv med å gå turer og å trene og være i aktivitet. Men jeg klarte bare ikke å komme i gang.

D-Vitamine Extra endret hverdagen
– Det ble en ond sirkel, forteller den blide fotterapeuten og rister på hodet.

Da alt så som mørkest ut, kom hun over D-Vitamine Extra og begynte å ta det daglig.

– Etter bare 3-4 uker merket jeg at jeg plutselig fikk lyst til å gjøre noe annet enn å sovne på sofaen. Det ble lettere å stå opp om morgenen, og jeg kjente at jeg fikk en god start på dagen. Jeg har aldri opplevd maken! Jeg ante virkelig ikke at mangel på D-vitamin kunne utgjøre en så stor forskjell, sier Trine entusiastisk.

Hun er glad for å ha fått hverdagen tilbake og at hun kan fortsette å bidra til at andre kan få det bedre gjennom jobben. Trine driver sin egen fotterapisalong i Mjøndalen der hun tar seg av menn og kvinner som trenger hjelp med stell av føttene.

– Jeg er takknemlig for at jeg har en jobb hvor jeg kan gjøre en forskjell for folk, sier hun.

Abonnement gjør det enkelt
Og for å hjelpe seg selv, har hun blitt flink til å ta kosttilskudd daglig.

– Det beste med å abonnere hos NaturaMed Pharma er at det kommer rett hjem i postkassen. Det eneste jeg trenger å huske på, er å ta kosttilskudd hver dag, så D-Vitamine Extra står sammen med mine faste medisiner. Og med så god virkning, er det enkelt å fortsette. Til syvende og sist er det jo bare meg selv som kan ansvaret for egen helse, konkluderer Trine.

Derfor anbefaler helsemyndighetene D-vitamin:
D-vitamin er godt for immunforsvaret, musklene dine, skjelettet og benbygningen. Kroppen produserer D-vitamin ved hjelp av sollys, men på grunn av den lange mørketiden her i Norden er det ikke uvanlig med D-vitaminmangel. Mange har derfor stor nytte av D-vitamin som kosttilskudd.

  • Rett hjem i postkassen
  • 25 års erfaring og kunnskap
  • Utviklet og produsert i Norge
Natura Med Pharma Kundeservice

Kundeservice

32 21 60 00

Man-tors 08-16 Fre 09-16