Bli en del av NaturaMed Pharma – For deg som vil ha mer ut av livet!

Kontaktinformasjon
NaturaMed Pharma AS
Vinkelveien 2
Postboks 1513
3007 Drammen

Kundeservice
Kundetelefon: 32 21 60 00
www.naturamed-pharma.no

Våre åpningstider er mandag til torsdag kl. 0800-1600 og fredag kl. 0900 -1600.

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/naturamedpharma

Om NaturaMed Pharma AS

NaturaMed Pharma – for mennesker som ønsker mer ut av livet. Det har vært vårt slagord i 25 år. I et kvart århundre har vi levert norskprodusert kosttilskudd av høyeste kvalitet til den norske befolkningen. Det gleder oss at over én million kunder har investert i en sunnere hverdag med våre norskproduserte produkter.

Vi i NaturaMed Pharma AS setter stor pris på våre kunder. Vårt mål er å gi deg lave priser, god kvalitet og ha et bredt sortiment som du får levert rett hjem i postkassen – enkelt, effektivt og uten fordyrende mellomledd.

Helsemyndighetene har fokus på økt inntak av D-vitamin fordi det er viktig for folkehelsen, og vi ønsker å engasjere oss og vise at vi bryr oss med å støtte denne viktige saken. Derfor gir vi nå bort gratis D-vitamin.

Vi i NaturaMed Pharma tror at bruk av kosttilskudd og naturprodukter som supplement til en sunn livsstil kan gi økt livskvalitet og færre hverdagsplager. Et kjøp hos oss skal derfor være en investering i en bedre hverdag for deg og dine.

Når du handler hos NaturaMed Pharma velger du en ledende kosttilskuddsaktør med solid erfaring og stor kunnskap. Hos oss får du rene og sunne produkter du kan stole på!

Helse på abonnement

De fleste av våre produkter tilbys i en praktisk abonnementsordning. Abonnementspakkene har høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Det koster ingenting å bli medlem, og vi tilbyr fleksible leveranser. Ønsker du en ekstra levering eller vil du utsette neste forsendelse, er det bare å ta kontakt med oss. På kundesenteret har vi dyktige medarbeidere som setter deg først. Abonnementsordningen vår skal gjøre det enkelt for deg som kunde, og sikrer deg regelmessige forsendelser av dine tilskudd, slik at du ikke går tom. Forsendelsen kommer direkte til din postkasse – enkelt, fleksibelt og trygt.

NB! Tilbudet om å motta en eske med gratis D-vitamin er ikke et abonnement. Denne esken mottar du helt gratis og helt uforpliktende.

Nå gir vi bort gratis D-vitamin til det norske folk!

Fordi vi bryr oss om folkehelsen gir vi bort GRATIS D-vitamin til det norske folk, i en bergrenset periode, Så enkelt er det.

Mange av oss her i nord har lave D-vitaminnivåer i kroppen på grunn av den lange mørketiden. Nettopp derfor anbefaler nå norske helsemyndigheter et økt tilskudd av D-vitamin til befolkningen, spesielt eldre og dem som utsettes for lite sollys, og det gjelder de aller fleste av oss vinterstid.

  • Rett hjem i postkassen
  • 25 års erfaring og kunnskap
  • Utviklet og produsert i Norge
Natura Med Pharma Kundeservice

Kundeservice

32 21 60 00

Man-tors 08-16 Fre 09-16