• Ja takk, jeg vil ha gratis D-vitamin

  Ja takk, jeg ønsker tilsendt en eske med D-Vitamine Extra – helt gratis! Jeg får D-vitamin helt gratis og portofritt levert, og samtykker samtidig til at NaturaMed Pharma tar vare på min kontaktinformasjon for å sikre meg best mulig service, fordelaktige tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende med jevne mellomrom, via brev, e-post, sms og telefon, selv om jeg er reservert mot annen reklame. Jeg samtykker til å bli kontaktet via: brev e-post sms telefon. Jeg kan når som helst endre dette ved å kontakte kundeservice.
  Maks en eske per person. 18 års grense.
 • Få én måneds forbruk av D-Vitamine Extra - helt gratis og uten forpliktelse

  Mange av oss har lavere D-vitaminnivåer enn det Helsemyndighetene anbefaler. Vi i NaturaMed Pharma slår et slag for folkehelsen og gir nå bort gratis D-vitamin til folket! Fyll opp D-vitaminlagrene. Bestill din gratis eske i dag!

  • Rett hjem i postkassen
  • 25 års erfaring og kunnskap
  • Utviklet og produsert i Norge
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Kundeservice

  32 21 60 00

  Man-tors 08-16 Fre 09-16